Thursday, July 14, 2011

Kecik sangat ke?

Kes 1 :: Nak beli cincin kat kedai atas talian

Masalah
-Saiz tak ada. besar sangat. besar sikit. ada saiz, sampai2 bila cuba longgar lagi. dah boleh main cincin macam main2 dengan super ring.

Penyelesaian
-Kena bertungkus lumus cari cincin kat flea market e-curve,sg.wang,etc. or ketuk2 sikit cincin tu bagi saiz jadi kecil. jual memang takkanlah, aksesori kegemaran tu.

Kes 2 :: Nak beli kasut. Atas talian dalam talian luar talian semua talian

Masalah
-Saiz tak ada. tak ada dan tak pernah ada.
-Flats: cotton on: ada. BOM: dulu ada, sekarang dah tak muat. tak tahulah kaki yang mengecut atau kasut2 kat sana dah mengembang. vincci: kadang2 ada. nose: jarang2 ada
-Sneakers: TAK PERNAH ADA !@#$%^&*()

Penyelesaian
-Flats: pakai kasut lama ja
-Sneakers: beli kasut size budak2. Converse budak2, nike kids, semua kids.

Kes 3 :: Pakaian
-TAK PAYAH REVIEWLAH PENDEK KATA SEMUA TAK MUAT/PANJANG/BESAR.



TENSION TAHU TAK! NAK BUAT KILANG KASUT/BAJU/AKSESORI SENDIRILAH!


*UPDATED*
Oh, actually satu2nya benda yang tak perlu risau adalah apa2 pakaian yang memerlukan ukuran di bahagian ehem buttock, kerana gluteus maximus saya sudah cukup mantab untuk menampungnya. Terima kasih Eg kerana mengingatkan saya!


2 comments:

patenalya said...

Hahahah kai lawak la!!

Khaieysha said...

hahah betul la paten, geram taw susah nak cari kasut..