Saturday, September 19, 2009

c cupido yg tepos :)


ya para pembaca sekalian.jangan betulkan siaran anda.mahupun kaca tv anda.itupun kalaw anda semua baca blog saya pakai skrin tv la.this is my ayg.hahaha.ayg mrh x sy post pic ni?jgn mrh nnt kena jualll~hee ilyt!:P

aku pn xtawla napa aku post gambar ni.maybe utk memberi gambaran betapa peliknya chentaku ni.hahaha.he is weird.gila.ngok.sot.and segala macam lagila.but yes he is the one im deeply in love with :)

the best thing about him that he can get along with my friends.almost all of them.even kwn aku yg baru brapa jam kenal dy pon bleh warning kat aku..dorg kata.kalaw aku wat dy sakit ati,dorg taw tu bukan salah dy tp salah aku.ceit!beginikah persahabatan kita dr form 3 smpai skunk?hanya kerana c knon2 sam bunkface ni korg meminggirkan aku?isk~tah apa guna2 ayg pki smpi dorg pny pandangan gn dy gitu.ceit~

and then beliau sgt serius bila wat keja.especially when it comes to his passion,cooking.i love seeing him commitedly doing his work..even prepare sahur and buka posa kitorg pn dy cyez gila.ish ni la aku xsuka laki pndai masak,bila aku salah sikit bising ja..tawla ayg terer sy xterer masak an.tp sukatila.huh!lalala.so d moral of the story is,kepada rakan2 perempuan sy sekalian,kalaw korg tanak gemok or rasa terpinggir di dapur,jgn carik bf chef.susah.lihatlah badan sy sekarang.seperti blue hyppo dalam iklan tmnet.

hmm..ayg ni gila2.mmg otak sot la.suka bnda2 plik.suka wat bnda2 plik.pakai bnda2 plik.tp rasanya sejak kitorg kapel cam da tkawal sket kpelikan dy tuh.dunno why.hehehe.sempoi gila.that's one of the reason yg buat aku tertarik nak knal gn dy.kesempoiannya.hahaha..rilek ja selamba pakai slipar jepun ijau dy tu jalan p mana2.tp still kemas.and his hair.believe me rambut dy lagi lembut and lawa dr rambut aku.pergh.xpecaya p rasa sndiri.tp mntak izin aku dulula.hahaha :P

tp aku paling x suka bila dy tgh drive.muka nak ketat ja.mcm nak makan kasut aku.org bcakap gn dy cam ckap gn pintu keta.atlis ckp gn pintu tu kita taklah saket ati sgt an taw jugak pintu tu xda mulut.yg ni ada mulut tanak bcakap.haih!baba drive pon xdala camtu yg oi..ok ja.xla ketat cm org pinggang saiz 30 pki jeans saiz 25 cm awak tuh.huh.

sometimes dy slalu wat surprise kat aku.cam aritu aku ada nak sgt gn satu beg tu kat uptown.kaler biru.mmg lawala,simple ja tp kaler dy cantik.every time aku g uptown aku msti dok tgk beg tu.then 1 day kitorg bwak b p uptown,sajala jalan2.then he asked me to bwak b jalan2 dulu,dy g jalan sorg2.biasa manalah aku nak renggang gn dy..tp ari tu aku excited kot nak bwak b jenjalan as if b x pnah jejak kaki sana an.hehe.pastu kitorg jmp balik, then smpi kat kedai beg tuh.aku belek2 lg,tp x bli gak tem tuh.sket lg nak bli tp pk nak jimat aku tahan dulu.

dh smpi kat keta aku tetiba bad mood.tah napa x ingat.phm2 ja la aku kan ratu pms.dy plak sondol2 aku gn beg plastik apa tah.aku wat donno la dah bad mood.dah smpi dpan perdana barulah dy suh aku bukak.upanya dy p bli beg tu utk aku!hehehehe..padanlah suh aku jalan2 gn b..pastu masa kat kdai tu knon2 tnya aku,'yg,kaler yg mana lawa tu,yg ni kn?'*while pointing at the bag that i've been eyeing for ages hehe*..trus xjadi bad mood aku sal tkejut and happy.hehe..tq yg!

another 1 yg aku still ingat masa dorg culinaire.mmg bodo gilala cuz aku merajuk sal bnda yg xpatot.adaka sal aku xdpt name tag yg ada nama aku cam nabil bwat utk b aku marah gila2 kat dy..dahlah dy tgah pnat gila kot tem tuh,aku lak wat perangai..hmm..then the next day masa nak p mam,he gave me mr kalor!x ingat??click here.i was veryyy shocked!and touched!cuz duwet dy bli tu dy pki duwet makan dy..isk~thx ayg..though sy slalu wat perangai tp awk slalu sabar gn sy..

him and mr.kalor~hee~

ada byk lg bnda aku nk ckp..tp mmg xlaratlah.lgpun,bkn smua bleh kongsi..hehe..i just want him to know that i love him so much.ily ayg..i really do..sorry for the day i let you down..the day i 'betrayed' you..the day i really2 hurt you..:(
i won't do it again..i don't want him anymore..i want you..only you..get it syg?we'll go through everything together okay?thanks for being there for me,through my joy and pain,laugh and tears..imysm baby!~just another week and we'll see each other again :)

here comes the freak.haha.


~ily syed muhammad nafis~


5 comments:

myza said...

so suwittt..nakk jgk cmnih..kekeke

syed muhammad nafis said...

ya suwitt la bf awak..mn dpt ni..kt giant ada jual x?

Seiryu Ayime said...

uI! ni yg aku btul2 x boleh trima ni! macam separa sakit jantung aku tgk dia pakai baju tU! haha

kHaiEysHa said...

myza:hahaha..tq:)

ayg: ehh perasa tol mamat ni..ada haa kat tepi2 jalan bsepah2..hahaha

fara:hahaha!

syed muhammad nafis said...

klaw tgk gmbar tu pastikan jantung anda bedenyut..
hahhaha...