Tuesday, April 21, 2009

tak mahu tidur

-18 April 2009-



this is the bag that i've been talking about before.hehe.grey color, simple,smart. sggup aku beli walaupon dah koyak.jahit rm3 ja kowt.huhu.

my first ever converse!huhu~stelah menyimpan niat brapa lama nak bli,akhirnya dpt gak.huhu.
ni pon agak cibai gak crita.time ni kat butik converse kat sunway.time usha2 thu p tempat yg bkan utk adults or teenagers tp bebudak.nak dijadikan cerita,aku mintakla saiz,smpai saiz 1 pon aku muat.pekerja sana da gelakkan aku.babeee~
masa aku try ada sorg abg thu,dy bdiri dpan aku.then dy kata,'muat ke?'.pathu gelak.x ke kuang hajar thu?
last2 aku ambek saiz 2,takot sempit law pakai sox.pathu da kwa dari kdai barula b crita gn aku,yg abang converse thu bwat gaya tonggek a.k.a nganjing bontot aku.shoot!
tapi untung wat!kepada rakan2 saya yg bkeadaan fizikal seperti sy,jgn sedeyh!kita untung sal kasut bebudak ag murah an?huahuahua~

nak dijadikan cerita,otw 2 sunway ari thu,kitorg ikotla kete fatah.tiba2 pas isi minyak kat shell batu 3,kete dy mati enjin.damn!naseb baek cpat menyadaikan diri bwah jambatan.kalaw tgah panas terik?cair make up aku!kitorg lepaking kat bwh jmbatan thu nak dekatla sjam dua gak.smpat bwat photoshit jap.knon nak wat stop motion.huhu.tp tajadi cuz aku maluuuu....(bila ms aku pndi malu ni.kiamat kiamat!)
setelah bkurun atlas aiman tompel thu pon dtgla..tlg bwak aku g subang square jap,yg 1st time aku dgar n pegi setelah m'google map pg thu..thx 2 my streamyx,mcm2 ada!huhu.
p anta external jab.tapi tada hal plak bila smpai sana.pathu dy gtaw ada branch kat PAS.ya allah..napala x habaq awl2..jauhhhh la sgt aku g subang,siap google alamat haa..upanya naek seranas 70 sen je kowt nak btolkan external aku..damn!~

sampai ja kat sunway,da w/draw duwet smua.direct g kenny rogers!kebulur tap cipan da!fatah gn aiman x join cuz g repair kete,so pas aiman anta kitorg dy pon chow lek g kepong.aku,lyn n b p la merayau2 kat sunway.sedaap gila masa thu,yela da pkul 4 x lunch ag an.roti kering pon jadi sedap.
haa.ni la dy mknan yg memecahkn diet nasik aku.wuu~looks yummy rite?hehehe...:P..
mmbwatkan aku x pk 2x da nak pcah diet.lantakla!~huhuhu.
aku sorg ja x abes makan cuz ayam dy bsar gila n im not a chicken-lover like farah.eheh.time makan thu da tbyang2 dy kat depan.leh tlg abeskan utk aku.unluckily dy balek awal,kna plagugut.tian.
pas mam thu jenjalan carik headphone xjmpa.g bli converse aku,skinny lyn (my bday gift utk dy.huhu).n her vest (agaknyala).fatah smpi kitorg pon g tgk 'THE UNBORN'.

aku suggestla an kepada ibu2 mengandung,warga emas,pesakit2 kronik mahupun mereka yg cepat melatah,silalah elakkan diri anda daripada menonton filem ini.nak kata seram sangat tak.tp saspen babi!sepanjang movie thu tapenah aku lepas tgn dari telinga aku.yela,mata leh tutup sendiri an.xsampai 5 minit start aku da jerit2 dalam panggung thu.tp syg..ending dy sedeyh..isk.
maw taw kalu,pigi tgk la ini wayg okayyhh..

*3.5 star.hehe..*

then we went back to shah alam.g restoran barra.sisha mali!rindu gila sisha!tp mlm ni x bes sgt plak.xrasa apa sisha dy.haih~kat manala sisha yg best ni..tkanan gwa aku...tp ape2 pon (azizi af1)..kira lepas gian gak la..hehe~
tgkla haa..c kodok pon pndi sudaaaaa~~~

begitulah alkisah hidup saya pada 18 april yang lalu bersamaan dengan hari Sabtu.segala yg baek dtgnya drpd ALLAH swt dan segala yg burok dtg dr kelemahan diri sy sendiri.
sekian sahaja berita pagi yg bsiaran langsung dr khaieysha.blogspot.com.salam hormat.

*krooh krooh~tajadi azam tanak tido.klas pkul 8!*

3 comments:

[B] [a] [B] [y] m0cca said...

wah muka aq plg mahal...~
hahahaha :P

SinFooL said...

yy..i cant sleep dis...seriously...hehehehehehee...

SinFooL said...

yy...online ym...