Friday, July 3, 2009

sapa makan babi diala knak h1n1

kepada sapa2 la yg rasa2nya tak dikehendaki untuk menjadi FOLLOWER aku,yg bkenaan dgn UMP (except memi), yg tujuan dy nak bkak blog aku utk dok sebok nak tgk hidup aku skunk n hidup tnpa rasa bsalah gn apa kaw bwat..aku nasihatkan kaw BLAH dr page aku cuz everyday aku tgk pic profile kaw kat blog aku taw dak aku nak nanges ja!aku benci kaw.aku benci dia walaupun aku pnah syg dia.aku BENCI KAU SLUT!perampas!murahan da xda bf p la cr laki single nak bf org (dulu) napa??babi!!!aku benci taw dak?
n skunk da ada fb lak laki tuh.babi taw dak babi!aku nak maki apa lg pon aku tataw da.aku sakit ati..plisla..aku da stop nangis.tlglah blah dr idup aku cuz aku da xda air mata nak bazirkn utk kaw lg.HIH.

aku gn hidup aku.kaw gn hidup kaw.

erk.ni kalaw org tu yg btolla.kalaw x pn just blah ja ok.

11 comments:

syed muhammad nafis said...

cuz everyday aku tgk pic profile kaw kat blog aku taw dak aku nak nanges ja!????
ckp x slalu??

kHaiEysHa said...

bknla yg..pic profile blog yg ada kat followers tuh..

syed muhammad nafis said...

nanges tu bkn gk ka syg..hmm..sj bwat sy rsau ja syg ni..

kHaiEysHa said...

lol..jgn risawla syg:)ily!~

Ray Jr said...

aku pon tngah frust jgak ni...suddenly baca ur posting...lagi aku frust...seriously i hate perampas kekasih org nie...let me cry 2gether with u...hahaha....

kHaiEysHa said...

ray: hurhur~ya ya..mcm xda org laen bha dlm dunia maw ambil org lain pny..hmm..xpa bro..karma tu x lama lg..pnat suda aku nangis..ni kali aku maw ktawaakk jak gnti balik masa aku nangis dulu..haha!err..btw bknkah org yg aku mksudkan tu sm U dgn kaw?huhuhu~

Ray Jr said...

moving on bukan senang jgak..mmg takes time..aku frust 5 bulan jg...sakit aku spnjng 5 bulan 2...xksah la org mo break up sebab xsuka kan..tp mo kc tgl aku sbb laki lain...mslahnya bru knal lg tu..sdhlahla aku lg hnsem dr laki tu..hahaha...kecewa tol aku.....sia2 jk aku bg ksih syg spnuh ati..huhuhu..last2 aku jg merana 5 bulan....mcm2 aku buat sbb dpressed..mlas aku mo crta..takut kaw dgr nti..hahaha....

Susah jg klw ati org sdh buta ngn org baru ni...ndak pkir sdh prasaan org len..huhuhu...bh, aku pon mo ktawa jg la skg ni..buat2 ok jk..hahaha

kHaiEysHa said...

hahaha!beh perasannya juak ko ensem!:)masih lg kaw ctrol macho cam dulu ka?hehe..
aku dulu maw dkat stawon gila..mcm2 juak ak buat.naa..sm jak la kita..huhu..

bila ingat blik skunk mmg not worth it la.dy x layak trima smua tu..tp i admit mmg aku slh juak la..tp xptut dy wat aku gitu..sush bha jarak jauh ni.pmpuan tu pn cm sial jugk.cm xda laki laen.slut.ahah

kalaw suda brubah ati mmg kita x dpandg suda..mmg btulla kaw ckp..
live life to the fullest bro!be realistic ja skunk cuz nothing is forever kn?
xkan kaw maw sedi2 pdhal dy hepi2 sana?kn kaw ckp kaw ensem (la kunun hehe)..ur time will come..xpa mula2 wat2 epi..lm2 btul2 kita akn epi :)

Ray Jr said...

xpuas ati aku kna tgl sbb lelaki yg xensem..hahaha...not worth it..haha...tp btul jgak la..nothing is forever...sometimes kita ni bukan dpress sbb apa..tapi terlalu mengharap...mnghrap yg org tu akan balik sma kita & ambik berat sma kta...

tapi tu la...mo bwat mcamana...org xmo sdh sma kta..trima jak la..xpyah mo mrayu2...mnyeksa dri jk..bnci aku..haha....

btul jg, dia epi2 sana kta plak sakit2 cni...mcm k*m*k jk..since we have a better package, we bter just use it wisely..dont waste it one one prson only...

Aku xla hnsem pon..tapi elegent jga la characteristic aku...kakaka (ahakz**)...so, baik aku jd gigolo jk la..xrugi jg..dapat duit lagi free2....hahahaha

kHaiEysHa said...

btul2..always believe that karma will do d job.d rest biarla.agak budu la mnyedih2 sdgkan org yg wat kita gtu bhagia d sn..

ms mula2 mmg kita akn hrap dy still ada sisa2 prasaan tu gn kita..tp da lama baru sdar yg sia2 ja suma tu..even aku pn skarg still stalk jgk page fb dy ka apa ka..hehe..tp xda perasaan sgtla (wargh mati kalaw bf ak bc ni..sorry yg!:P)

anyway..kalaw kaw maw jd gigolo aku tlg carikan kaw sugar mummy haa!aku tgk ko ada ciri2 jgk..nnt 50-50 la kita..haha!b strong bro!chaiyok2!~

Ray Jr said...

hahaha...uina..mati la aku kna jual oleh kaw nie....hahaha....50-50 lg tue..hahaha...