Thursday, July 9, 2009

title?

there were tooooo many things happened to me recently. and by toooooo it means MMAAANNNYYY..haha.

  • baru dapat taw (actually dah lama dah la tp wat2 tataw) yg course BMS ni tak jamin apapa pn for the future. in fact bakal menjalani lorong2 gelap dalam idop kalaw x pass nak jadi doc.F*CK.
  • baru dapat result. alhamdulillah i managed to get good grades (lah sgt.haha). ok la except for my 'beloved' first aid yg menyepoilkan (err..believe me there are no such words) slip result aku.urgh!
  • facing many types of people or should i say, my 'bff' who stabbed me from the back and act nicely in front of me? oh and so do my bf's buddies.hmm.be strong syg!
  • fights between my friends yg smpi aku pon rasa tempiasnya.aiyak.nak gadow gadowla jgn libat aku weh.hahaha
  • almost losing our buddy, and we don't even know how to correct things between us. we missed you so much damn it! if you ever read this blog lah. what have we done actually?
  • got to know that the motherF guy exists among the facebookers.babi.
and many2 other things that i don't think is appropriate to write here.hmm.
life is wonderful.life is complicated.
as time goes by, we will get to know more about it, better.

who's your real friend. who's your real enemy.
who loves you. who hates you.
who cares about you. who don't give a damn about you.
who loves you for who you are. who leaves you for whom you can't be.


to my baby..be strong syg!
pedulikan apa dorg kata.. mcm syg ckp Allah taw sapa btul sapa salah.
we all have our good and bad side.
I love you for who you are, not for what I want you to be.
Whatever you have been through, or what we are going to face in the future, just remember that I will always be by your side no matter what.
Sy minta maaf bila sy ragu2, bila sy marah2, bila sy xpecaya awak lpas dgr all the rumours and soksek2 dorg tu.
We'll be strong for each other baby~

to a friend called 'D'
if you have the chance to read this, I just want you to know that we love you buddy.
kalaw kitorg ada wat salah kitorg mnta maaf sgt2.
kalaw kaw x pk sal aku xpa, cuz aku mmg ego, apa lg nak minta maaf pasal bnda yg aku sndiri tataw apa aku dah bwat.
tp kaw pk la sal kwn kita sorg lg.
aku choleric. dy phlegmatic. kaw sanguine.
so aku rasa kaw faham perangai masing2.
da dekat sebulan kot kita x btgur.
hope things will get better bila kitorg biarkan kaw macam ni.

to my p****t
thanks for being there for me friend..
eventho im rude, or suka raba2 kaw, etc..
kaw ajar saya fikir rasional.
kaw ajar saya jd happy and wat kerja gila (huh dendam sunway blom terbalas lg!).
kaw ajar saya utk trust org yg sepatutnya and ignore unggas2 yg bkeliaran.hui bahasa.haha
kaw ajar saya utk fikir perasaan org laen.

you've taught me many wonderful things
to be brave.
to have my own identity.
to believe in myself and ignore the unnecessary things.
to stand out in the crowd and shines among them.
to enjoy and live my life to the fullest.
and the most valuable lesson that you taught me is,
NOTHING IS FOREVER.
thanks.

to my konon2 'bff'.
fuck off kalaw korg xpuas ati gn aku.
fuck off kalaw korg dengki gn aku.
fuck off kalaw korg rasa korg lg baek dr aku.
fuck off kalaw korg rasa meluat tgk aku bkaseh syg gn bf aku.
fuck off kalaw korg rasa my getekness is getting worse each day.

yg penting aku x hipokrit.
yg penting aku bwat apa yg diri aku nak.
yg penting aku n Tuhan taw aku mmg ikhlas syg korg, tp korg dok mngata blakang aku.
yg penting aku sedar aku x perfect. aku manusia biasa.
yg penting aku x bkaseh syg gn bf korg.
yg penting aku x mnggetek gn laki org.

huh.got a lot of things to say actually. but gtg now nak g masak megi. ni pon sbenarnya tgah eskep kelas cuz xda kwn nak p kolej.wuu~.hehe.

(sorry syg nk gtaw awk td tp takut.lgpon awk kat kitchen skunk kn?hehe)

toodles!

6 comments:

[B] [a] [B] [y] m0cca said...

lalalala :P
kenapa kai??? wut is happening???
sapa yg backstabbed kaw ne???
hmm...~

Ray Jr said...

wow...panas..hahaha..
ada juga org mcm nie arrr...klw aku, sdh lama aku ikat dia dlm bilik..pndai la aku mo buat apa ngn dia nti..hahahaa...

kaw nie, blajar tinggi2 xkan la xda msa depan...long way 2 go before u know it...aku pon sama jgak..doesn't guarantee dpt a good job..tapi aku enjoy wit jdi student...escape bole, jalan2 bole, main bole....evertg can la..haha...pg tgk wayang pon dpt stdent price..haha..

klw ada pompuan cri pasal ngn ko, antar jak diorg pg uni aku ni..penuh ngn laki2...pndai la aku uruskn pompuan tu..hahaha...bukan aku la....org lain yg urus..aku baik,xkco pmpuan...hahaha

kHaiEysHa said...

lyn: hahaha..jgn kaw mngassume dirimu laie sn..huhu..

ray: hahaha..naa pa kaw maw wat kalaw ikat dlm bilik ni??laen kaw ni taw..hehehe

btul ni, aku tgah bingung skarg..kalaw kmi kuar degree ni mcm xda ms dpan bha kerja..U aku ni cm pnipu basar eyh.ambil duit org jak.tp xjg kbajikan plajar..
tp btulla kaw ckp best ni jd student.suma pon kaw buli dpt dskaun.sikit2 student price.mnada org ckp boss price ka executive price ka doctor price ka..ehehhe..

pmpuan bgitu bgus dbakar ja mulutnya..baru dipanggang2 atinya.biar xpyh busuk ati gn org..ok set!kalaw uda mlampau2 aku pos sama kaw 2 pmpuan..kaw la yg urus..eleh trep2 baek lg knun..hehehe :P

[B] [a] [B] [y] m0cca said...

oke-oke... nda ba kai....
tp takot aq dgr ne...~
heeeee :D
kaw musim luruh ka ne???
means bendera jepun...~

kHaiEysHa said...

wakakak!bunguk kaw!huhu..
bakal2..ada aura suda ni..:P

afiqdosmy said...

ahaha...x hbs2 aku tgk blog ko ni pnoh ngan luahan rse x puas ati je keje...haha ;p