Thursday, December 30, 2010

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself


1. Kakai Mantabs is becoming more and more famous than Kai.
2. Purple freak.
3. Obses makan nasi goreng kalau nampak ada kacang hijau/panjang/buncis. Sejak kecil lagi. *sebab tu ka dapat bf nama Bean?*
4. Adam Lambert and Katy Perry kipas-susah-mati-dah-mati-pun-hidup-kembali.
5. Currently in my last semester in Bachelor in Medical Science.
6. Proud to be Tawau-ian! Sangat gila murtabak jawa, abc milo jagung, mi tauhu, nasi kuning and all those foods yang tak ada kat tempat lain. I'll never consider moving out to another place, not even an inch!
7. Seorang pekerja Subway yang berjaya dan bergaya. Haha!
8. Freaking love 8.
9. Godzilla katik. Akan mengamuk bila orang kejut time tidur, and masa lapar. Masa PMS toksah habaq laa.
10. I can't stand bean sprout in my char kuey teow or fried mee. A big turn off.
11. Masa kecil2 selalu berangan jadi anak angkat sultan/raja.
12. Tahi lalat bawah hidung, trademark sejak azali.
13. Berat masa lahir = 3.9 kg. Pasal tu la debab sampai sekarang.
14. Tak tahan tengok nasiiiiiiiiii nom nom nom
15. Syed Muhammad Nafis'. :)

2 comments:

oxaloacetate89 said...

haha.muke comel,ckp comel,tulis blog pon comel!eii..kakai,comel btol la bdk nih.geramnyeee!!! nice post! =)

kHaiEysHa said...

hahaha! ade2 je tika ni..tika lawa naturally! mmuahh! thanks :D