Thursday, November 11, 2010

The end

Ya aku memang kuat memaki. Bukan mengaku dengan rasa bangga. Just want to make things clear. Ingat kenapa aku memaki? Ingat aku suka sangat memaki?
Lain orang lain cara nak release tension. Mine is this. Curse allllllll the way to heaven. By doing so, I feel stronger, concrete enough to hide everything.

Kau, memang layak dimaki. Aku ingat kau lain, tapi lagi teruk dari dia. And the main reason kenapa aku maki kau sebab aku tak nak menangis lagi. Aku tak nak meraung2 macam orang gila macam dulu and ruin my life again. Jadi kesimpulannya, bila aku memaki aku tak nangis. Bila aku nangis, aku tak memaki.

Dan hari ini, aku dah tak larat nak memaki.
I'll just..cried my heart out. All day long.
Thanks, for everything.

4 comments:

Joe Lorenz Carl said...

comparing curing with crying,
i pick crying..

kHaiEysHa said...

i pick nothing.

whiterose said...

sy pon mcm 2 jgk lah ! HAHAHA :) muahx ! i love u !

kHaiEysHa said...

love u too!