Wednesday, December 23, 2009

nadia abdul wahab :)



how did we get to know each other?hahaha!sgt funny!

it was on the 10th June 2002. I'd transferred from SMAKK to SMK TAWAU.
sampai2 ja kat kelas baru*2 Amanah rawk!*.iklan sekejap..haa smbung cerita.
there was a guy yg aku minat since we were in standard 5 tak silap.dia agak terkejut la bila nampak aku kat kelas and he went like,"betulkah ni?khairunnisa?cubit dulu pipi aku".so I did pinched him and every girls macam "wtf la this girl baru sampai dah nak menggatal dengan Edward Cullen tawau?!!*eh masa tu blom wujud lagila Twilight2 segala ni.lupe i.hehe.

after that aku dengarlah rumours kan yg ada 2 org pompuan mnangis dalam tandas sebab that guy beramas mesra dgn aku.and one of them was NANAD!mbahahaha!sangat funnyyyyy!~since that aku semacam dianti lah kot oleh sesetengah golongan kan..smpai nak p open house lelaki tu pun aku xdijemput kwkwkw..adoyy memang kenanganlah kan..

but now,we end up as bestest buddy!despite all the fights and conflicts we had, we still love each other so much kan syg?bgaduh pasal kunci biliklah, pasal aku m****k la..:D:D..pastu aku jeles pasal dy rapat gn org laen and kitorg mcm xrapat dah lepas dy pindah p kondo..isk2 :'( ..apa lagi aa.aku pun xingat.hehe.tapi lagi banyak kenangan manis laa dari pahit.sgt banyak sampai xboleh recall dah.:)


ni la mukak2 cahaya keimanan dalam DM KML*maksudnya tu tengah mencapub la masa org tgah bg ceramah.hehehe*


masa ada program suntikan lepas ada sorg student KML meninggal due to Hepatitis.


Pantai Pancur Hitam!


duina gumuk2 bha semua!


my 20th birthday!:) a birthday surprise from her.sangat2 aku x expect.and sangat terHURA ya.hehe..was a terrible year for me but she saved my soul with this!thx nad!


bawak nanad pi balik kampung kat Melaka.best!


kat a famosa.satu soalan dia b4 kitorg balik kg yg aku xleh lupa.'kai,maw bawak kain sarong ka?mcmana maw mandi di rumah nenekmu tu?'..lol!


mini reunion with el and pija.she asked me to post this picture sbb KONONnya la dia nampak kiut kat sini.bluekk!:D


HAPPY BIRTHDAY NADIA ANAK PAKCIK WAHAB!may you have a great birthday and much2 happiness in your future ahead..all the best in everything you do and whatever happens, please3 don't you ever forget that i'll stand by you forever okay?
silalah kawen dengan kadar segera ya makcik?hehehe
ingat janji kita?*:)*

F.R.I.E.N.D.S F.O.R.E.V.E.R

nad!-kita suci tapi ndak murni-mbahaha!

luff you always sayangness!always!

2 comments:

nadyazgal said...

i love youuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! nnt aku tnya ko balik psl gmbr2 tu ah cuz ko taw la aku ni short term memory. haha. anyways, i look really cute at d last pic. like, seriously. hahahaha mmmuahh!!!

kHaiEysHa said...

ailebiu toooo!kaw mmg kan astagaa sabarnya!kaw baca balik tuu caption sana!..sgtla perasann yaa!sangatt!huhuhu..
muuahh balik!:-*